Luk

DoorDing er en oplagt fællesløsning til opgange eller gårdmiljøer.

Innovativ digital dørtelefon

Jeres nye fælles dørtelefon består af et simpelt skilt med en QR kode (og en NFC tag) der scannes af jeres gæster med deres mobiltelefon. På telefonen kan de vælge de hvem vil kontakte i opgangen og efter en kort videosnak kan I åbne døren så jeres gæster kan komme ind - altsammen direkte fra egne mobiltelefoner.

Gæsterne behøver endda ikke engang downloade eller installere speciel DoorDing software. De skal blot tillade at deres telefon må benytte kamera og mikrofon til at tale med jer.

Luk pakkeposten ind i opgangen - også når du ikke er hjemme

Når pakkeposten ringer på hos dig med DoorDing kan du åbne døren selvom du er på arbejde eller ude at rejse.

Via video kan I også aftale en anden aflevering, f.eks. hos din nabo i opgangen.

Også rengøringen kan lukkes ind selvom du ikke er hjemme.

Viceværten kan lukke op for rengøringen til opgangen uden at skulle håndtere fysiske nøgler der skal deles ud og samles ind. Det bliver helt enkelt at skifte leverandør.

Ukompliceret fleksibilitet med digital nøgleadministration

Adgange til fælles porte eller flere opgange i ejendommen kan håndteres af viceværten, foreningen eller en administrator. I har selv fuldstændigt styr på hvem der har adgang og hvornår på ethvert tidspunkt og det er yderst enkelt at slette en adgang igen - ingen fysiske nøgler der skal indsamles eller returneres efter lån.

Denne administration gør også midlertidige adgange til f.eks. håndværkere eller tidsbegrænsede adgange til renovation enkel at håndtere.